Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Πως δρουν οι απατεώνες και ψυχοπαθείς

α) Ενας απατεώνας, θα σε προσεγγίσει πρώτα φιλικά. Μετά θα συμφωνεί μαζί σου και θα τον βρίσκεις σε κάθε σου χώρο έως ότι μάθει πολλά για τη ζωή σου. Στη συνέχεια θα μπορεί να σ'εκβιάζει, θα σου φέρνει χαρτιά να υπογράψεις (εάν βρίσκεται στο Δημόσιο και είναι κατώτερός σου). Θα σε καταγγέλει ανώνυμα για ανύπαρκτα πράγματα που θα είσαι υποχρεωμένος να εξηγείς σε τρίτους. Θα βρίσκει όμοιούς του για να συνεργάζεται εναντίοΘα σε προκαλεί και θα συκοφαντεί τον ένας στους άλλους συναδέλφους. Θα κλέβει και θα επιρρίπτει ευθύνες σε άλλους. 
β) Ενας ψυχοπαθής στο Δημόσιο θα προκαλεί όλους και για τα πάντα. Θα κάνει ενέργειες ανώμαλες και αλλοπρόσαλες. Θα είναι και πανπόνηρος που λειτουργεί εμέσως, με δόλο. Καταλόγίζει ευθύνες σε όλους. Μιλά άσχημα, βρίζει και κάνει καταγγελίες παντού εφόσον είναι και κομπλεξικός.
Εάν αυτός ο ψυχοπαθής είναι και απατεώνας και καθηγητής ΑΕΙ τότε το όλον αφορά πλέον το Κράτος, το Δημόσιο και το Ιδρυμα που πρέπει άμεσα να θεραπευθεί. Μπορεί να είναι και παιδί χωρισμένων και Ελληνας που ενδιαφέρεται για πολιτική όπως οι περισσότεροι.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου